In balans leven: dat geeft je kracht

Dit is het logo is van BeleefBalans. Kijk goed en je ziet twee mensen, dynamisch in interactie met elkaar. Ze geven en ontvangen in voortdurende uitwisseling. Op deze manier zijn ze elkaars krachtige inspiratiebron. Dat is hoe BeleefBalans werkt.

In Balans

In feite betekent ‘in balans zijn’ dat je plezier hebt in het leven en zin om dingen te doen. Je goed voelen en in balans zijn geeft lichaam en geest de rust en ontspanning die ze nodig heeft.

Je hebt het gevoel de hele wereld aan te kunnen. Alles gaat veel makkelijker, het werk, huishouden, aandacht voor de kinderen etc.

Uit balans

Wanneer, om wat voor reden ook, de balans zoek is, voel je je niet meer zo prettig. Door factoren die vanuit jezelf komen; verkeerde voeding, spanning, emoties, onzekerheid, nooit nee durven zeggen. Of juist van buitenaf komen; ziekte of verlies van een dierbare, werkdruk, echtscheiding, ruzies, puberende kinderen. Soms kunnen het heel kleine dingen zijn maar samen kunnen ze voor behoorlijk wat onrust zorgen. 

Juist onder deze omstandigheden is het hervinden van je balans extra nodig. Een goede balans zoeken, vinden en beleven….

Het zorgt dat je weer in je kracht komt en je je vitaal voelt.