Ervaringen

Ervaringen met acupunctuur bij Beleef Balans Amersfoort


Petra 42 jaar: ‘mijn hele familie komt op consult voor acupunctuur en homeopathie bij Rita’

Mijn hele familie komt inmiddels op consult bij Rita. Ik ken haar als fijne collega uit het verpleeghuis. Zij heeft mijn zoontje van zijn melkallergie afgeholpen. Hij was daardoor erg snotterig en had eczeem. Ik ging langs met rugpijn na een verkeerde beweging. Mijn rug blijft altijd wel een zwakke plek, maar zo nodig kan ik snel terecht voor een ‘onderhoudsbehandeling’. Mijn man met hooikoorts is tot de dag van vandaag klachtenvrij… Nog steeds vind ik het wonderlijk hoe acupunctuur en van die kleine korreltjes klachten kunnen verhelpen.

Ed 50 jaar: ‘wat een verschil!’

Mijn eerste ervaring met acupunctuur vond ik heel bijzonder. Ik ontdekte direct verschil bij het verlaten van Rita’s praktijk. Ik was als hoofd binnengekomen en ging als compleet lijf naar buiten. Alles van kop tot teen weer voelbaar in verbinding met elkaar, één geheel: in balans!

Hans 32 jaar: ‘ik kwam er weer bovenop’

Ik heb als personeelsadviseur een burnout gekregen. Het rare was dat ik wel wist dat ik “maar doorging” en teveel hooi op mijn vork nam. Alleen kon ik het niet laten. In mijn hoofd spookte steeds het werk en wat er nog moest gebeuren. Thuis vond ik geen rust met kleine kinderen om mij heen. En plotseling merkte ik dat ik steeds prikkelbaarder werd en kreeg hartkloppingen. Voor ik het door had lukte het werk niet meer. Alles was me teveel. Rita heeft, samen met een psycholoog voor coaching, geholpen om werk en rust nemen in balans te brengen. Zo ben ik er weer bovenop gekomen. De acupunctuur neemt de spanning weg, zowel in mijn hoofd als lijf. En het helpt me bewust te worden voldoende tijd voor mezelf te nemen. Uiteraard kostte het wel een jaartje om me weer helemaal de oude te voelen.

Jaap 81 jaar: ‘ik functioneer veel beter’

Na gordelroos op mijn borst hield ik veel pijn bij de minste aanraking. Ook douchen en gewoon lopen was al haast niet te doen… Na 5 behandelingen kon ik weer veel beter functioneren.

Evelien 28 jaar: ‘mijn dochter was al snel meer in balans’

Mijn dochter heeft ADD. Het is voor haar erg moeilijk om met anderen in contact te zijn. Zij kan plotsklaps onbegrepen boos worden bijvoorbeeld. Op school is zij zeer rusteloos en snel afgeleid. Ze kan letterlijk “niet bij de les blijven”. Na een 3 tal behandelingen is Lisa veel rustiger en is zelfs naar groep 5 overgegaan waar we een hard hoofd in hadden. Super fijn dat zij op natuurlijke wijze meer in balans is gekomen zonder medicijnen.